En son konular
Arama
Mayıs 2012
| Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 |
.
.
Uranüs Koç’ta: Kılıç kadar keskin
Astroloji Aşkına :: Astroloji :: Transitler :: Haftaya Bakış
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Uranüs Koç’ta: Kılıç kadar keskin
| ||
| Aydınlanmayı, uyanışı, reformları ve özgürlük taleplerini anlatan Uranüs’ün 28 Mayıs’ta Koç burcuna ilerlemesi ile çok şey değişiyor. Yavaş hareket eden gezegenler ki biz bu gezegenlere kollektif gezegenler de deriz, sosyal, ekonomik, politik trendleri açıklar. Nasıl 2007/2008’de Pluton’un Oğlak burcuna geçmesi dünyada ekonomik gidişatı derinden etkilemiş ve hala devletler düzeyinde çöküşler ve iflaslar yaratmışsa, Uranüs’ün Koç burcuna ilerlemesi de liderler, taze yeni başlangıçlar ve bireysellik konusunda aniden parlayan gelişmelere işaret edecek. Koç burcundaki Uranüs cesaret edenin, belirli bir amacın, mücadelenin peşinden gidenlerin önünün açık olacağını anlatıyor. Uranüs etkisi tıpkı karanlık bir odada aniden ışığın yanmasına benzer. Oda aydınlanınca, her şeyi apaçık ortada görürürüz, belirsizlikten ve karmaşadan kurtuluruz. Daha önce ancak el yordamı ve sezgilerimizle keşfettiğimiz şeyleri artık tüm çıplaklığı ile görmeye başlarız. Sözünü ettiğimiz bu anilik duygusu sadece sosyal ve toplumsal düzeyde değil, aynı zamanda bireysel ve kendi kişisel hayatımızda da ortaya çıkacak. Koç burcundaki Uranüs sayesinde, şimdiye kadar cesaret edemediğimiz noktalarda kendimizi öne atmak durumunda kalacağız. Bir bakıma bu durum hayatta kalma mücadelesi olarak da karşımıza çıkacak. Eğer değişime ve yenilenmeye direnir, korkarak tekrar odanın ışığının kapanmasını istersek, aslında geride kalmış ve bize büyümemiz, gelişmemiz için gereken fırsatları tepmiş oluruz. Sonuçta böyle bir çekingenlik ya da endişe bizi bir yere götürmeyeceği gibi, kaybetmemize neden olur. Cesaretle, kendimiz güvenerek öne çıkacağımız bir döneme giriyoruz. Kendi astrolojik haritanızda Koç burcu hangi evde ise, o alanla ilgili konularda bu güçlü ve ani açılımı, öne çıkma cesaretini ortaya koyabiliriz. Evet Uranüs’ün Koç burcuna ilerleyişi hayatımızda yeni bir milada karşılık geliyor. Ancak bu süreç hemen bir günde de gerçekleşmeyecek. İlk işaretini şimdi almaya başlayacağız. Uranüs 14 Ağustos’ta tekrar Balık burcuna dönecek ve nihai geçişini ancak 12 Mart 2011’de yapmış olacak. Bu bakımdan, 2010 Ağustos – 2011 Mart arasında, yaşadığımız değişimi sindirme, karmaşa yaşama ve alışma sürecinde olacağız. 2011 Mart’ı ile sözünü ettiğimiz temalar yerlerine iyice oturacaklar. Tüm bunların yanında, Koç’a geçen Uranüs, karşısında bu kez Oğlak burcundaki Pluton’u bulacak. Öyle anlaşılıyor ki, bireysel istek ve arzularımızı aşırı şiddetli bir tonla ortaya koyduğumuzda, bazı engeller ve kısıtlamalarla da karşılaşacağız. Önümüzdeki süreçte bir güç savaşı, adeta bizi güreşmeye, engelleri ortadan kaldırmaya yönelik mücadeleler olacak. Sonuçta, bu yeni görünüm hepimize canlanma, hayata yeniden başlama gücü ve cesareti getirecek. Bu enerjiyi ılımlı biçimde kullanmaya, yenilenmenin farkında olmaya bakalım. Başlangıçlardan korkmayalım. Hakan Kırkoğlu |
____ASTROFLAME____________________________
Özlem bence ne bir şeye duyulan hasret, nede ulu arzulayış
O bence içten içe aglayış yada senden ayrı yaşayış
Geri: Uranüs Koç’ta: Kılıç kadar keskin
Ben bu yazıdan sonra Hakan Kırkoğlun'a şüpheyle bakarım. Doğan medya grubunun ana teranesini terennüm etmiş gibi.
Hayatta ölümden daha ciddi bir şey yoktur.
2011 marttan sonra değişim başlayacaktır, şimdilik sadece mehter marşı yapacak uranüs 
Misafir- Misafir
Seals demiş ki:2011 marttan sonra değişim başlayacaktır, şimdilik sadece mehter marşı yapacak uranüs
canım üranüsüm benim
sen neymişsin kerata
Hakan çok sever Uranüs'ü ...Kendi planeti malum
...Velakin yorumları tam hava kıvamında..Az da cıva lazım ..Paper Dragon'un dediği gibi...
Seals demiş ki:2011 marttan sonra değişim başlayacaktır, şimdilik sadece mehter marşı yapacak uranüs
neeee biri koçmu dedi ,,,,mehter marşımı dediiiii,,,,,, hazırlayın kılıç kalkan ekibini o zaman
herşey URANÜSün Aşkınaaaaaaaaaaaaa

Dertli dolap niçin inilersin ,
Derdim vardır inilerim ,
Ben Mevlaya aşık oldum ...

nezuka- Astro Değerli Üye

-

nezuka demiş ki:Seals demiş ki:2011 marttan sonra değişim başlayacaktır, şimdilik sadece mehter marşı yapacak uranüs
neeee biri koçmu dedi ,,,,mehter marşımı dediiiii,,,,,, hazırlayın kılıç kalkan ekibini o zaman![]()
herşey URANÜSün Aşkınaaaaaaaaaaaaa
Son zamanlarda forumda bir ateş elementi yükselmesi var görünen o ki aman sakin sakin...
Misafir- Misafir
bende degişimler basladı 1.evimde balık ve koç mevcut 2011 deki nasıl olacak merak içindeyim

JÜPİTER- Astro Özel Üye

-

İş/Hobiler: İLETİŞİM,SPOR
Bendede degişimler başlıyor ama bunu neye baglayacagımı şaşırdım....
geçen aykı ay tutulması günü büyük bir kavgada sinir krizi yaşadım....
temmuzdan itibaren içimde bir rahatlık var....hiç sinirlenmiyorum....
sanki sinir telleri merkez noktadan kopmuş gibi (yaşayacakmıyım dohtur bey)
Ama çok güzel bişey oldugu kesin....
Bu arada hakan kırkoglu Nirvani arkadaşımızın dedigi gibi kova burcu oldugu kesinleşyiro galiba kaptan demi?
hani boga kova arasında git gellerdeydik.....
ama ben adamda bir inatçılık görüyorum vallaha boga olsa çok ta sevinirdim diyebilirim....
geçen aykı ay tutulması günü büyük bir kavgada sinir krizi yaşadım....
temmuzdan itibaren içimde bir rahatlık var....hiç sinirlenmiyorum....
sanki sinir telleri merkez noktadan kopmuş gibi (yaşayacakmıyım dohtur bey)
Ama çok güzel bişey oldugu kesin....
Bu arada hakan kırkoglu Nirvani arkadaşımızın dedigi gibi kova burcu oldugu kesinleşyiro galiba kaptan demi?
hani boga kova arasında git gellerdeydik.....
ama ben adamda bir inatçılık görüyorum vallaha boga olsa çok ta sevinirdim diyebilirim....
yaşayacan kız allahın izniyle doktor degilim ama cvb vereyim istedim onca doktorun içinde calısınca 

JÜPİTER- Astro Özel Üye

-

İş/Hobiler: İLETİŞİM,SPOR
bende de uranüs 4.eve girdi...bakalım hayırlısı neler olacak açıkcası korkutuyor bu beni... üstelik gerçi çok var ama natal ayımda burda ama ondan önce şironuma vuracak...of of....

gamze- YARDIMCI

-

Lakap: Şovalye Ruhlu
gamze demiş ki:bende de uranüs 4.eve girdi...bakalım hayırlısı neler olacak açıkcası korkutuyor bu beni... üstelik gerçi çok var ama natal ayımda burda ama ondan önce şironuma vuracak...of of....
transit uranüs, hem aya temas edip, hem 4. eve yerleşirken ev,aile, anne ve çekirdekler ile ilgili konulara çifte vurgu yapmış olur.
uranüs koç burcunda ve duman attıran, değiştiren bir kisvede oldugu için eviniz, anneniz, alışkanlıklarınız, ruh haliniz, duygularınız, ve ev hayatına dair her tür konu uranüs tarafından silkelenip değişim rüzgarına tabi olacaktır.
evle ilgili hareket ya da yer değişimi söz konusu olabilir. anne ile ilgili yenilik, anneye dair düşüncelerin, davranışların, ilişkilerin değişimi, evin hareket halinde olması gibi örnekleri çoğaltabiliriz

Serena- Kıdemli Üye

-

İş/Hobiler: astroloji, müzik, tasarım, felsefe
benim12ci evimde şuan üranüs ve büyük ihtimalle şuan ars venüs kavuşumuma dokunmakta.(şuan üranüsün kaç derecede oldugunu builmiyorum....ama büyük ihtimalle öyle.....
görünen o ki uzun süre 12 ci evimde misafirim olacak....piskolojik sorunlar yaşamayyımda gerisi hiç önemli degil.
görünen o ki uzun süre 12 ci evimde misafirim olacak....piskolojik sorunlar yaşamayyımda gerisi hiç önemli degil.
Serena demiş ki:gamze demiş ki:bende de uranüs 4.eve girdi...bakalım hayırlısı neler olacak açıkcası korkutuyor bu beni... üstelik gerçi çok var ama natal ayımda burda ama ondan önce şironuma vuracak...of of....
transit uranüs, hem aya temas edip, hem 4. eve yerleşirken ev,aile, anne ve çekirdekler ile ilgili konulara çifte vurgu yapmış olur.
uranüs koç burcunda ve duman attıran, değiştiren bir kisvede oldugu için eviniz, anneniz, alışkanlıklarınız, ruh haliniz, duygularınız, ve ev hayatına dair her tür konu uranüs tarafından silkelenip değişim rüzgarına tabi olacaktır.
evle ilgili hareket ya da yer değişimi söz konusu olabilir. anne ile ilgili yenilik, anneye dair düşüncelerin, davranışların, ilişkilerin değişimi, evin hareket halinde olması gibi örnekleri çoğaltabiliriz
sağol serenacım ....evet 6 ay önce ev değişikliği yaptım taşındım..bakalım bundan sonrası için neler olacak...
ayıma temas etmesi için daha çok 21 derece koçta ay...ama şironuma kısa zaman sonra temas edecek 6 derece koçta şiron ...tr.jüpiter kavuşum yapmakta şu sıralar şironuma...arkasındanda uranüs gelecek bakalım ne olacak.....

gamze- YARDIMCI

-

Lakap: Şovalye Ruhlu
Gezegenler "İnsan"dan güçlü değil..."Bakalım,Uranüs napcak,Satürn ezcek
mi,vs?" bu tip duruşlar bizi sadece onların gücüne bağlı/bağımlı hale
getirir...Paranoyakça transitleri izlemeyiniz...Şu an yazdığım bir
yazıyı buraya asıyorum...Sevgiler...
http://bir.blogcu.com/bugunlerde-nerede-kimlerle-nasil-durmaliyim/8488719
Nirvani demiş ki:Gezegenler "İnsan"dan güçlü değil..."Bakalım,Uranüs napcak,Satürn ezcek
Çok doğru düşünce aynen bende katılıyorum size Nirvani.Yazınızı da okudum oda güzel ve irdeleyici bir düşünce yazısı olmuş zihninize sağlık.Fırsat oldukça yazılarınızı ve blogunuzu takip etmeye gayret edeceğim.Sizin engin bilgilerle dolu, değerli bir bilim sevdalısı insan olduğunuza yürekten inanıyorum,burcunuzun hakkını fazlasıyla veriyorsunuz bence
fikirlerinizi ve tecrübelerinizi daha sıklıkla forumumuzda görmeyi ümit ederim paylaşımlarınız için teşekkürler.
Saygılarımla/iyi forumlar dilerim.
Misafir- Misafir
Similar topics» Berkant Keskin
» Ertan Kılıç Biyografi
» 10'ar 10'ar sayabildiğimiz kadar sayalım
» 1000'e kadar 1'er 1'er sayma
» Nargile Suyu Ne Kadar Konur?
» Ertan Kılıç Biyografi
» 10'ar 10'ar sayabildiğimiz kadar sayalım
» 1000'e kadar 1'er 1'er sayma
» Nargile Suyu Ne Kadar Konur?
Astroloji Aşkına :: Astroloji :: Transitler :: Haftaya Bakış