En son konular
» Forum Haberleri
Dün 6:30 pm tarafından gamze

» AŞK TANRIÇASI VENÜS GERİ GİDİYOR
Salı Mayıs 15, 2012 4:48 pm tarafından Uranus

» MERKÜR BOĞA’YA GİRİYOR
Perş. Mayıs 10, 2012 8:53 pm tarafından Uranus

» 25 Nisan 2012 Burç yorumları
Çarş. Nis. 25, 2012 5:02 pm tarafından Uranus

» Selamlar
Çarş. Nis. 25, 2012 4:28 pm tarafından Uranus

» 23-29 Nisan Haftalık burç yorumları
Ptsi Nis. 23, 2012 6:26 am tarafından Uranus

» 23 Nisan 2012 burç yorumları
Ptsi Nis. 23, 2012 6:20 am tarafından Uranus

» 22 Nisan 2012 burç yorumları
Paz Nis. 22, 2012 11:08 am tarafından Uranus

» BOĞA BURCUNDA YENİAY- 21 Nisan (2012)
C.tesi Nis. 21, 2012 6:47 am tarafından Uranus

Anket

Bucunuz Hangisi

Sonuçları Gör

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Mayıs 2012
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Takvim Takvim

.
.

Ruh ikizim Nerede? 5 5 1

Ruh ikizim Nerede?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Ruh ikizim Nerede?

Mesaj tarafından Uranus Bir Çarş. Haz. 02, 2010 9:30 am

Dünya üzerinde milyarlarca insan yaşıyor. her bu kalabalığın içinde sizin sebebiyle olabilecek en ideal insanı bulmak istiyorsunuz. Ruhunuzu anlayan, eşdeğer zevkleri paylaşabilen, beraber gülünebilecek ve de ağlanabilecek, iyisiyle kötüsüyle kabul edebileceğiniz size göre en iyisini bulmayı düş ediyorsunuz. Yani kısacası ruh ikizinizi arıyorsunuz harıl harıl. Peki bulmak kolay mı? Ya da olabilir mü?

Bir çoğumuz aslında kendimizin kim olduğunu dahi bilmiyoruz.Hayattan ne beklediğimizi, nasıl 1 kişiliğe sahip olduğumuzu açıklamakta zorlanıyoruz. Hatalarımızla yüzleşemiyoruz, dolayısıyla düzeltemiyoruz. eşdeğer hataları tekrar tekrar yapıyoruz. Bizim içim iyi olanı değil de toplum sebebiyle kabul edilebilir olanı istiyoruz. Şöyle düşünelim. Ruh ikizmiz şişman, kel ve yoksul mümkün. fakat biz onun sebebiyle çok güzelizdir. Ya da dört kere evlenmiş, boşanmıştır. Olmaz, sebebi dört kere evlenen birini ailenize kabul ettirmekte zorlanırsınız. Sizden ufak ya da büyük mümkün. Yine olmaz. Aylardır işsizdir. Olmazzzz. 1 hastalığı mümkün. hiç olmaz. Olmazların listesini 1 koca defter tutabilir. bütün insanın idealinde 1 liste bulunur. Bu liste hem toplum hem de kendi ideallerimizden oluşan 1 karmaşadır. üstelik o kadar idealize edilmiştir ki bazıları vakit herkesin listesi birbiri ile eşdeğer. Zengin, yakışıklı, şöyle böyle… arasıra de epey aşık oluruz. Bunlardan birkaçını listeden muallim bakmadan siliveririz. Sıkıntılar baş gösterince 1 daha ki denemede eşdeğer şartları daha büyük harflerle yazarak listenin başına tekrardan ekleriz. Böyle sürer, masraf. Kendimizi kandırarak hazırladığımız bu liste uzar da uzar. Biz ise internet’lerde, barlarda, sokaklarda, 1 dans kursunda istediğimizi bulmak sebebiyle çırpınır, dururuz. Forumlarda yakınır, “Nerede o şahıs?” diye tepiniriz.

Ruh ikizini bulmak sebebiyle her bunların hepsinden vazgeçmek lazımdır. Beklediğin tek fakat tek şeyin sevgi olması gerekir. Hiçbir incelemeye, teste tabii tutmadan yalnızca sevgi adına beraber olabilmektir. Tabii en kritik koşul karşıdaki kişinin de eşdeğer şeyleri hissediyor olması gerekir. Sizi olduğu gibi kabul edecek, siz de onu. bütün ne koşul olursa olsun. Şimdi arkanıza yaslanın ve düşünün. Hayatınızda bu kelimeye sığdırabileceğiniz kaç şahıs oldu ve siz listenize uymadığı sebebiyle kaçını elediniz? Ya da kaç kişiye eksiklikleri belirgin olsa da yalnızca bahtiyar olmak adına şans verdiniz? Ya da en önemlisi verdiğiniz şahıslar sizi niye düş kırıklığına uğrattı? Neyi eksik yaptılar? Pek epey ilişki eften püften sebeplerle bitiyor. üstelik zamanımızda ilişkilere yüklenen anlam o kadar ciddi 1 boyuta taşındı ki, kimse kimseyi çok dayanmaz oldu. ufak yanılgılar birlikte büyük yanılgılar birbiri ile karıştı. Herkes bütün biçim çok güzel olacak, yoksa güle güle gibi 1 yerlerdeyiz bundan sonra.

Kısacası beklentilerimiz, umutlarımız olduğu müddetçe ruh ikizlerimizi bulmamız olabilir değil. Yine de yepyeni çağ’da ruh ikizlerimizi bulmak sebebiyle hazırlanmış ufak 1 listeyi aşağıda bulabilirsiniz. Uygulayabiliyorsanız sizleri ayakta alkışlıyor ve başarılar diliyorum. 1 yepyeni çağcı bi şekilde çağımızın buna hazır olmadığını düşünsem de yine de savaşmak adına hodri meydan!

- yepyeni tanıştığınız insanlarla konuşurken onların önce yaşını, mesleğini ya da diğer klasik konuları konuşmak yerine en sevdiği çiçeği sormayı deneyebilirsiniz. yanıt verirse niçin diye sürek edebilirsiniz. Vereceği cevabı gerçekten dinleyin, yani bu mevzu sizi ilgilendirsin. Böyle şeyleri sevmeyen biriyseniz zaten bu listedekilerin hiçbirini yapmayın.

- hiç karşılaştırma yapmayın. Ruh ikizleri değişik zevklere sahip mümkün. üstelik bu arasıra avantaj dahi mümkün. farklı şeyler öğrenebilirsiniz.

- Başkası birlikte 1 ilişki içerisindeyse o kişiyi gerçekten sevip sevmediğini kesinlikle öğrenmelisiniz. şayet hali hazırdaki ilişkisini bitirmek sebebiyle 1 şey yapmıyorsa hiç ruh ikiziniz değildir ve olmayacaktır.

- 1 liste yapın. Evet yine liste. fakat bu listede boy pos, gelir düzeyi olmasın. Kendi karakterinizde tamamlanmasını istediğiniz özellikleri ya da onun kişiliğinde istediğiniz en iyi ve dayanabileceğiniz en kötüleri listeleyebilirsiniz. Bu listeyi aklınıza iyice kazıyın.

- Ümidinizi hiç kaybetmeyin. Yaş ne olursa olsun bütün vakit zaman bulunur.

- mazi ilişkilerinizi olabilecek en objektif biçimde tekrar gözden geçirin. niçin başarısız oldunuz? İlişkinizde kötü giden neydi? eşdeğer hataları tekrar etmemeniz önemlidir.

- Naz yapmayın. Dürüst ve samimi olduğunuz takdirde cesur olmak güzel 1 davranıştır.

- mazi ilişkilerinizin acısından tümüyle sıyrılın.bütün anlamıyla yepyeni 1 başlangıç yapmalısınız. Geçmişin hatalarını geleceğe yüklemeyin.

- Kesinlikle alçak gönüllü olun. Sakin ve tutarlı davrandığınız takdirde doğru insan gelecektir.

- İnsan tecrübesi edinin. Kim sahte kim hakikat anlayabilirseniz, ziyan görmezsiniz

____ASTROFLAME____________________________
Özlem bence ne bir şeye duyulan hasret, nede ulu arzulayış
O bence içten içe aglayış yada senden ayrı yaşayış

Uranus
YÖNETİM
YÖNETİM

Kadın
Kova Sıçan
İş/Hobiler: Astroloji, spor
Lakap: Bayan Mistik

http://astroflame.forumotion.com

Geri: Ruh ikizim Nerede?

Mesaj tarafından ali Bir Salı Haz. 29, 2010 12:42 am

Ruh ikizi....Smile
düşünüyorumda...gülsemmi ağlasammı karar veremedim...buğulu gözler ve buruk bir gülümseme ile...

yazımıza devam edelim bakalım düşünceler ne kadar kelimelerle güç bulacak hep beraber gözlemliyelim...Wink

gece ile gündüzü bilirsiniz değilmi? bir gün demektir...fakat ya gündüzü yaşar insan ya da geceyi ikisini beraber yaşayamaz, ikisi beraber bir döngüyü oluşturur, bir bütünü...gece için gündüz sevdası ne ise, gündüz içinde bir gece sevdası vardır hep birbirlerini kovalarlar ama nedense hiç yakalayamazlar, gece de sizin gibi ikizini özler hep, bir bulabilsemde o engin gönlünde, o pırıldayan gözlerinde kaybolsam der hep ama ne çare...gündüzde pek farklı değildir, şu geceyi bir tutsamda der, o derin karanlığında bir dinlenebilsem diye merakla koşar akşama, ama ne çare, o da çaresiz bir aşka mahkum olmuş müebbetler gibi sadece özler, hasretinden yanar durur...
Ruh ikizi buna benzer, özlediğimiz yine bizizdir...yaşayamadığımız diğer yaşamımızı özleriz, gençler olgunluğa merak ederek ah bir büyüsek derken olgun yaştakilerinde gençleşmek için, bir ömür harcayarak sahip oldukları, herşeylerini vermeye hazır olduklarını göremezler nedense...Smile ama ne çare, gençler belli sıkıntıları yaşamadan olgunlaşamazlarsa, aynı şekilde olgun yaştakilerde herşeylerini verseler, bir an bile gençleşemezler...işte böylesine bir özlemdir Ruh ikizi özlemi...ak ın karaya hasreti, karanında aklaşmaya hasretidir...
zenginin gözünde fakirin huzurunun özlemi varken, fakirinde gönlünde zenginin varlığına özlemi vardır...
Buna özlem, hasret veya merak demek ne kadar doğru bilmiyorum fakat mana ile madde birleşiminden İnsan yaratıldı ise ve insan Allahın kelimesi ise Ruh ikizi arayışına da KELİMENİN DİĞER YARISINI arayışıdır da denebilir sanırım...yani Ruh ikizimiz yine bizdedir, başka bir yerde aramak sadece kendini inkar etmektir diye düşünüyorum sn bayan mistik....

ya siz ne dersiniz arkadaşlar?

Bu dünyada CENNET te yaşayacağız diye değil...
Yaşadığımız yeri CENNET yapmak üzere gönderildik...

ali
Astro Özel Üye
Astro Özel Üye

Erkek
Koç Yılan

Mesaj tarafından Paper Dragon Bir Salı Haz. 29, 2010 12:35 pm

ali demiş ki:Ruh ikizi....
düşünüyorumda...gülsemmi ağlasammı karar veremedim...buğulu gözler ve buruk bir gülümseme ile...

yazımıza devam edelim bakalım düşünceler ne kadar kelimelerle güç bulacak hep beraber gözlemliyelim...

gece ile gündüzü bilirsiniz değilmi? bir gün demektir...fakat ya gündüzü yaşar insan ya da geceyi ikisini beraber yaşayamaz, ikisi beraber bir döngüyü oluşturur, bir bütünü...gece için gündüz sevdası ne ise, gündüz içinde bir gece sevdası vardır hep birbirlerini kovalarlar ama nedense hiç yakalayamazlar, gece de sizin gibi ikizini özler hep, bir bulabilsemde o engin gönlünde, o pırıldayan gözlerinde kaybolsam der hep ama ne çare...gündüzde pek farklı değildir, şu geceyi bir tutsamda der, o derin karanlığında bir dinlenebilsem diye merakla koşar akşama, ama ne çare, o da çaresiz bir aşka mahkum olmuş müebbetler gibi sadece özler, hasretinden yanar durur...
Ruh ikizi buna benzer, özlediğimiz yine bizizdir...yaşayamadığımız diğer yaşamımızı özleriz, gençler olgunluğa merak ederek ah bir büyüsek derken olgun yaştakilerinde gençleşmek için, bir ömür harcayarak sahip oldukları, herşeylerini vermeye hazır olduklarını göremezler nedense... ama ne çare, gençler belli sıkıntıları yaşamadan olgunlaşamazlarsa, aynı şekilde olgun yaştakilerde herşeylerini verseler, bir an bile gençleşemezler...işte böylesine bir özlemdir Ruh ikizi özlemi...ak ın karaya hasreti, karanında aklaşmaya hasretidir...
zenginin gözünde fakirin huzurunun özlemi varken, fakirinde gönlünde zenginin varlığına özlemi vardır...
Buna özlem, hasret veya merak demek ne kadar doğru bilmiyorum fakat mana ile madde birleşiminden İnsan yaratıldı ise ve insan Allahın kelimesi ise Ruh ikizi arayışına da KELİMENİN DİĞER YARISINI arayışıdır da denebilir sanırım...yani Ruh ikizimiz yine bizdedir, başka bir yerde aramak sadece kendini inkar etmektir diye düşünüyorum sn bayan mistik....

ya siz ne dersiniz arkadaşlar?

Ali bey yine coşturmuş. Ruh ekizi yalandır mı diyorsunuz? Ki bence yalan Smile

Hayatta ölümden daha ciddi bir şey yoktur.

Paper Dragon
YÖNETİM
YÖNETİM

Erkek
Oğlak Horoz
İş/Hobiler: -
Lakap: Ho Ho Ho Nail Baba :)

http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ

Mesaj tarafından JÜPİTER Bir Salı Haz. 29, 2010 1:07 pm

BENDE İNANMIYORUM RUH EKİZİME YOK BÖLE BİŞEY BENCENE BU Bİ HAYAL BÖLE AVUNUYORUZ BİZ İNSANLAR

JÜPİTER
Astro Özel Üye
Astro Özel Üye

Kadın
Kova Domuz
İş/Hobiler: İLETİŞİM,SPOR

Mesaj tarafından Misafir Bir Salı Haz. 29, 2010 3:12 pm

Ruh ikizi filan aman salla yaa,insan kendini bilmesse ruh ikizini filan unutmalı... hayatta bulamaz ki (oldugunu da sanmam) önce insan kendini bilmeli,tanımalı sonra başka insanları elbet tanır.

Misafir
Misafir

Mesaj tarafından ali Bir Salı Haz. 29, 2010 4:13 pm

yapmayın arkadaşlar sanki toplu isyan gibi oldu...Smile şimdi URANÜS hepimize sitede yazmama cezası verirse ne yaparız... Smile

işin şakası bu tabi, dikkatle düşündüğümüzde Ruh ikizi kavramı kişinin, kendini aramasıdır diye düşünüyorum...adam öldüren ile tedavi eden doktor aslında aynı kişidir, bir kişiliğin farklı iki uç noktalarının dışa vurumudur, insanın özünde iki tabiatta aslında vardır.
belkide şöyle demek gerekiyor, Ruh ikizini aramak, kişinin kendini fark etmeye başladığında farkındalığının artması ile kendini bulması arasındaki çekim gücüdür de denebilir...
bayan mistiği kızdırmadan susayım en iyisi...Sad

Bu dünyada CENNET te yaşayacağız diye değil...
Yaşadığımız yeri CENNET yapmak üzere gönderildik...

ali
Astro Özel Üye
Astro Özel Üye

Erkek
Koç Yılan

Mesaj tarafından Uranus Bir Paz Tem. 04, 2010 3:35 pm

ali demiş ki:yapmayın arkadaşlar sanki toplu isyan gibi oldu...Smile şimdi URANÜS hepimize sitede yazmama cezası verirse ne yaparız... Smile

işin şakası bu tabi, dikkatle düşündüğümüzde Ruh ikizi kavramı kişinin, kendini aramasıdır diye düşünüyorum...adam öldüren ile tedavi eden doktor aslında aynı kişidir, bir kişiliğin farklı iki uç noktalarının dışa vurumudur, insanın özünde iki tabiatta aslında vardır.
belkide şöyle demek gerekiyor, Ruh ikizini aramak, kişinin kendini fark etmeye başladığında farkındalığının artması ile kendini bulması arasındaki çekim gücüdür de denebilir...
bayan mistiği kızdırmadan susayım en iyisi...Sad

ne kızması ali abi allah aşkına
bunu ben yazmadım...
alıntıdır ....
tartışma insanların düşüncesi için ekledim
vede unutmayın herkesin düşüncesine saygım sonsuzdur...
benim yazım bile olsa kızmam
sevgiler.

Özlem bence ne bir şeye duyulan hasret, nede ulu arzulayış
O bence içten içe aglayış yada senden ayrı yaşayış

Uranus
YÖNETİM
YÖNETİM

Kadın
Kova Sıçan
İş/Hobiler: Astroloji, spor
Lakap: Bayan Mistik

http://astroflame.forumotion.com

Mesaj tarafından Serena Bir Paz Tem. 04, 2010 3:50 pm

çok güzel bir yazı. forumda teşekkür butonu var mı acaba ?
aa tamam, dikkatsiz ben:D alıntıymış..
yine de çok teşekkürler...

Serena
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Kadın
Balık Manda
İş/Hobiler: astroloji, müzik, tasarım, felsefe

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics